mandag 13. februar 2017

De skyldfrie

De skyldfrie Av Gaute Heivoll

En roman om hvordan skjebnens veier virkelig kan være lunefulle... 

Læreren Embret er ny i bygda og ønsker å gjøre en god figur, både som lærer og i kraft av sin personlighet. Så treffer han Sigrid som mest av alt ønsker seg bort fra sin mor og lillesøster og i hverandre finner de begge noe de begjærer. De to blir et par som ser frem til å ta fatt på livet sammen og skape en familie som skal nyte livet og arbeide hardt og målrettet for å se sine drømmer gå i oppfyllelse. 

Dessverre vil skjebnen det annerledes. 

Når uhellet er ute ofrer paret seg for å redde familiens ansikt, men alt går ikke helt etter planen. I tillegg blir Embret fristet til å omgå sannheten for egen suksess og dette skal vise seg å være et gedigent feilgrep. 

Selv om Sigrid og Embret starter sitt forhold med de beste hensikter og med kjærlighet og hengivenhet for hverandre blir kombinasjonen av uflaks, uforutsette hendelser og forsøk på en lettvint løsning for mye å takle og det går på forholdet løs. 

De skyldfrie er en tankevekkende roman om livets luner og kampen for tilværelsen.

Anbefales!

Hege




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...