onsdag 21. september 2011

MUS

av Gordon Reece

Forlaget skriver:
Ett sted går det en grense – selv for dem som er vant til å finne seg i alt. Denne rystende psykologiske thrilleren etterlater leseren med spørsmålet: Hva ville DU gjort hvis du nådde denne grensen?


"Shelley, kjære, sa mamma. Ikke vær redd. Han vil bare ha penger. Hvis vi gjør som han sier, vil han gå og la oss være i fred.
Jeg trodde ikke på henne, og kunne skjønne på de skjelvende hendene og den uvante stemmen hennes at hun ikke trodde det selv heller. Når en katt går inn i et musehull, etterlater den ikke musene uten å ha skadet dem. Jeg visste hvordan dette kom til å ende."

Shelley og moren omtaler seg selv som mus – alltid fredsommelige, pliktoppfyllende, usikre på seg selv. Forsiktige som mus og gode som gull hele livet, og alt de har oppnådd med det, er å bli herset med av alt og alle. Men det finnes en grense selv for mus. Og én dag er den grensen nådd …
En overbevisende psykologisk thriller som reiser grunnleggende moralske spørsmål, vekker debatt og ikke vil etterlate noen lesere uberørte (kilde: Gyldendal norsk forlag).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...