fredag 11. mai 2012

Supersunn familie på 12 uker


"Supersunn familie på 12 uker" er en bok om trening, kosthold og aktiviteter i hverdagen beregnet på en helt gjennomsnittlig norsk familie. Boken har tatt utgangspunkt i en vanlig familie på fem som ønsket å endre livsstilen og bli litt sunnere og som vi følger gjennom de  tolv ukene som de bruker på å gradvis endre vanene sine.


Vi får tips om enkle knep som gjør at endringene i kosthold og aktivitetsvaner også bidrar til å samle familien, noe som igjen fører til en opplevelse av en mer harmonisk  hverdag med mer overskudd hos både de små og store i familien. Boken er skrevet av Anne Marte Handal Sneve som er vår kjære rådgiver Ingrid Handal sin datter. Forfatteren er utdannet kostholdsveileder og massasjeterapeut samt som personlig trener. I tillegg har hun bakgrunn fra medievitenskap og psykologi (kilde: "Supersunn familie på 12 uker" siste side (unummerert))

Supersunn familie på 12 uker er skrevet med fokus på kjernefamilien som målgruppe, men tipsene i boken kan også være til inspirasjon for de som arbeider med barn og unge - kanskje noe for dere på BUA?

Boken står på nyhetsstativet her på Lille Alexandria  så det er bare å komme og ta en titt eller låne den.
God fornøyelse;)

Hege(Bildet er lånt fra adlibris.com)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar