onsdag 12. september 2012

Englevaktene

   Av Kristina Ohlsson        

Baksidetekst:
En ung kvinne blir funnet drept og partert i et skogsområde utenfor Stockholm. Hun blir identifisert som Rebecca Trolle, en litteraturstudent som forsvant tre år tidligere. Mens Alex Recht og hans etterforskere prøver å forstå hva som gjorde at Rebecca fikk en så voldsom skjebne, gjøres det flere funn på åstedet: Det rommer hemmeligheter som viser seg å være flere tiår gamle. På et aldershjem sitter en slagrammet og stum barnebokforfatter. Hun dukker stadig opp i etterforskningen, men forblir stum. Sporene leder politiet til den mørkeste sannhet. For hovedetterforskeren Fredrika Bergman blir marerittet fullkomment da hennes elskede Spencer dras inn i saken. Etterhvert som gåten nærmer seg en oppklaring, rår en stadig dystrere stemning i etterforskningsgruppen. Hvem blir den neste til å bli lagt i graven ved Midsommarkransen? 


Jeg har lest  boken og  vil klassifisere den som en typisk politi-krim. En drapssak med noen mistenkte personer. Etterforskere med litt personlige problemer som kanskje påvirker deres dømmekraft og så videre. Selv om handlingen er helt standard er det ikke en dårlig krim, tvert imot - boken inneholder det en krim skal og vel så det. Lettlest og underholdende og absolutt vedt å lese om du liker kriminalromaner. God fornøyelse!

Hege                          

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...