fredag 16. august 2013

Skolestart Rosenvilde 2013

Torsdag 15 august var det skolestart her på Rosenvilde, og de første som skulle møte opp var alle de nye elevene på vg1 med oppstart klokken 0900.Nedtelling til skolestart...bare en knapp halvtime gjenstår...(Morten på IT har fiksa)

 Som alltid var det Rektor Guri Færder som ønsket alle de nye elevene velkommen hit til skolen vår, og i glassgangen krydde det av spente elever såvel som lærere.

Selv om det er godt med sommerferie,- og vi har hatt en fantastisk sommer rent værmessig - tror jeg nok mange også syntes det var godt å komme igang igjen. Jeg synes ihvertfall det er hyggelig med litt liv og røre i gangene igjen :)


Rektor Guri Færder

Spente lærere

Førsteklassingene

 Alle de nye elevene kan se frem til en forhåpentligvis fin tid der ny kunnskap skal læres og nye vennskap skal knyttes.'

Selvsagt var det skolestart for vg2 og vg3 elevene også, og det er absolutt like hyggelig å se de "gamle" elevene igjen som de nye. Dessverre fikk ikke jeg anledning til å ta bilde av andre enn "førstisene" - for jeg måtte inn i gamle gymsal og gjøre klar til den store skolebokutdelingen....


Gamle gymsal klar for innrykk..
Jeg håper vi får nok et fint år sammen her på Rosenvilde, og gleder meg til å se dere alle i biblioteket!

Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar