mandag 16. september 2013

En sang fra fortiden

Av Katherine Webb
Bildet er lånt fra bokelskere.no

Gallerieieren Zach sliter med å få endene til å møtes etter at kona har forlatt ham og flyttet langt avsted sammen med deres felles datter. Han håper imidlertid at hans fascinasjon for kunstneren Charles Aubreys portretter skal kunne hjelpe han ut av en økonomisk krise, såfremt han klarer å ferdigstille et bokprosjekt om kunstneren innen rimelig tid.

Med dette målet for øyet begir Zach seg avsted til Dorset for å finne ut mer om Aubrey. Dette skal vise seg mer komplisert en Zach hadde forutsett, for historien om kunstneren inkluderer en godt skjult hemmelighet der begjæret fra en ung pike til en voksen mann står sentralt og hvor skyldfølelse og hemmelighold preger historien som få - om noen - er villig til å røpe.

Boken er lettlest og fengslende, anbefales for deg som liker litt mystiske bøker der kjærlighet og familiehemmeligheter er sentrale emner.

Boken finnes både som lydbok og bok her på Lille-Alexandria, og du kan se her om den er ledig.

Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...