mandag 9. september 2013

Fredagsquizen

Hei allesammen, og god mandag!

Jeg vil  takke dere for godt oppmøte på fredagsquizen og legger ved et lite bildedryss.
Tilsammen var det 14 lag som deltok og hvert lag var på 4 deltakere.  Daniel hadde laget 12 spørsmål, der han blant annet inkluderte emnene geografi, musikk, kjendiser og rekorder -altså noe for enhver smak.
Stemningen i biblioteket var kjempegod og innsatsen også.
Quizmaster Daniel




Resultatmessig ble det jevnt - og det var bare et halvt poeng som skilte mellom første og andreplass. På tredjeplass kom Laukorane med 7,5poeng, andreplassen gikk til Ebony&Ivory & The Gang mens vinnerlaget ble Marie, Astrid og Thea som fikk med seg en pose Twist i premie.

Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger om quizen, og Daniel og undertegnede ble enige om at vi vil fortsette med dette utover høsten. Vi kommer dermed til å ha biblioteks-quiz annenhver fredag klokken 12.10. Jeg vil minne dere på det her på bloggen på forhånd samt på infotavlen. Ettersom jeg skal på kurs fredag den 20/9, blir det quiz igjen allerede neste fredag - og deretter hver 14 dag.

Hege


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...