mandag 31. oktober 2011

Mitt lille land

Minnebok etter 22. juli 2011
Angrepet på regjeringskvartalet i Oslo og massakren på Utøya i Tyrifjorden endret oss, og vi vil aldri til å glemme det. 77 høyt elskede personer ble drept, og enda flere skadd. Tilbake står fortvilte familier, venner som savner, og et helt land i sorg.
Mitt lille land er et minnesmerke over dagene som fulgte. Den inneholder mange kjente og ukjente bilder, sitatene som gjorde så sterkt innrykk, de viktigste talene og appellene, og sangene vi sang de første dagene av sorgen. Boken viser hvordan vi tok vare på hverandre og prøvde å finne mening i det meningsløse.
Denne boken er resultatet av en sjelden dugnad. Bildene er levert av VG og Scanpix, boken er designet av Snøhetta Design, og bak prosjektet står forlagene Gyldendal og Aschehoug. I tillegg bidrar en rekke andre aktører med tid og ressurser. Overskuddet av salget går uavkortet til AUFs Utøya-fond (kilde: Gyldendal).

 Her er det mange sterke bilder og ord som for alltid vil minne oss om den tragedien som rammet oss den 22 juli 2011. 


Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...