tirsdag 1. november 2011

Pondus - Den lille familieboken

av Frode Øverli
Endelig har vi fått Pondus til Lille Alxandria. I første omgang har jeg kjøpt inn Den lille familieboken som inneholder typiske Pondus-striper som omhandler Pondus og hans nærmeste familie. Her finner man mye å trekke på smilebåndene av, og kjenner du ikke figurene fra før vil du gjennom Den lille familieboken få et inntrykk av hva som er essensen i serien.

Personlig er jeg en stor Pondus-fan, og håper selvsagt at dere også synes serien er kul - isåfall er det muligheter for at det blir mer Pondus her etterhvert.

Hege.

Litt Pondus-fakta:

Pondus (Patrick) er et vandrende fotball-leksikon med Liverpool som sin favorittklubb. Han er en homofob tilhenger av tung rock generelt og AC/DC spesielt. Han avskyr U2 som pesten. Pondus er gift med Beate, som han har holdt sammen med siden tredje gym. Sammen har de barna Påsan (Kevin) og Sneipen (Frida).

Frode Øverli startet arbeidet med Pondus i 1995. Den gang het serien A-laget og handlet om tre fotballsupportere. To av dem ble senere utviklet til figurene i dag kjent som Pondus og Jokke. Sommeren 2000 fikk Pondus sitt eget blad i Norge og fra 2001 har Pondus blitt publisert som fast månedsblad (kilde: Wikipedia).

Ønsker du å lese mer om Pondus og figurene i serien finner du en del informasjon her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...