onsdag 20. november 2013

Strikk en lue til de som fryser

Tirsdag 19. november hadde skolen besøk av Toril Kaupang fra Kirkens Bymisjon Oslo. Hun er teamleder for SPORET - en vakker oase midt på travle Oslo S. Det er et tiltak for alle som ferdes der og de gir tilbud om samtale, råd, veiledning og kontakt med øvrig hjelpeapparat. SPORET er også et sted for ro og å tenne et lys. De møter mange bostedsløse, fattige, rusavhengige og mange med ulike psykiske lidelser.


 Mange gruer seg til julen og den kalde vinteren. Rosenvilde ønsker å bidra med hjemmestrikkede luer som varmer både hjerte og hode. Vi har startet "strikkekafe" for elevene i midttimen og i storefri mandag til torsdag og vi holder på ut desember. Målet er å overlevere mange fine luer til Bymisjonen 20. desember. Ansvarlige for prosjektet er miljøarbeider Haris og rådgiverne Tove og Ingrid som har laget i stand materialpakker og gir veiledning. Prosjektet startet opp tirsdag 12. november og er allerede fulltegnet.

Hvis du er en av dem som ikke fikk delta i prosjektet er det selvsagt mulig å strikke på egenhånd og levere ferdige luer til prosjekltederne.
HegeIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar