torsdag 30. januar 2014

Gullfisken med 1HEA/B

I dag ble jeg invitert til å overvære "Gullfisken" i auditoriet.

1HEA og B hadde fått i oppgave å lage en reklame for merkevaren FN fashion - et fiktivt produktsamarbeid mellom FN og Dolce&Gabbana der fokuset ligger i å promotere miljøvennlig treningstøy hvor deler av salgsinntekten går tilbake til de fattige arbeiderne som syr tøyet.

Reklamen skulle være basert på en idè der elevene skulle være bevisst hvilken målgruppe den var rettet mot og hvor annonsen skulle vises. Videre skulle de benytte seg av ulike virkemidler og appellere til publikums ethos, pathos og logos.

Til sammen var det åtte grupper som fremførte arbeidet sitt, hvorav en tv-reklame (film), en radioreklame (lyd) fem reklameplakater samt en filmidè som dessverre ikke kunne vises.

her er noen bilder fra fremføringen:
Spent gjeng før start



Celebert besøk var tilstede
Royal ankomst
Kong Eirik og Dronning Inger

 Fremføringene:




 Mange flotte bidrag og fremføringer - og selvsagt skulle det kåres en vinner som ble stemt frem av elevene selv. I tillegg ga "Kongen og Dronningen" en liten premie til beste visuelle bidrag.




Vinnerne får sine fortjente premier

 Jeg takker for invitasjonen til å overvære presentasjonene og gratulerer vinnerne!

Hege



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...