onsdag 15. januar 2014

Styrkebibelen for jenter

Alt du trenger å vite om styrketrening fra A til Å
Av Anne Marte Sneve

Gjennom Styrkebibelen for jenter viser Anne Marte Sneve oss en rekke gode styrkeøvelser for hele kroppen. Øvelsene presenteres med forklaringer og illustrasjoner som viser hvordan de skal utføres og hvilke muskler som styrkes. I boken legges det vekt på hvorfor jenter bør trene styrke og at målet med treningen blant annet er å få en bedre holdning, overskudd og en velfungerende kropp. Dette er ingen "bli slank som en catwalkmodell"- bok, men en bok som fokuserer på den helsemessige verdien av en sterk kropp.


Boken vil være til glede og nytte både for nybegynnere og mer erfarne styrketrenere.Og selv om den heter "Styrkebibelen for jenter" er den så absolutt egnet for gutta også. Her er det masse inspirasjon å hente!

Jeg falt for forfatterens uttalelse om kroppens kurver i et av hennes 10 styrkebud. Nemlig at smilet er en nydelig kurve som trolig vil få mye mer oppmerksomhet enn noen annen kurve på kroppen din. Et nydelig utsagn som absolutt er verdt å legge seg på minnet!


Jeg MÅ jo nevne at Anne Marte Sneve er datteren til vår rådgiver Ingrid Handal. Det er litt ekstra stas å presentere bøker som har litt tilknytning til skolen vår ;)


Boken står i hyllen for sport, og du kan sjekke i websøk om den er ledig.

Les boken, tren styrke og få masse overskudd!

Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...