onsdag 22. januar 2014

Easy

Av Tammara Webber
 Jacqueline er en skoleflink og pliktopfyllende student og kjæreste med den populære Kennedy. De studerer ved samme universitet og har en bred omgangskrets på campus. Så slippes bomben: Kennedy gjør slutt på forholdet som har vart i tre år og Jacqeline blir sjokkert og deprimert. På toppen av det hele blir hun utsatt for et voldtektsforsøk etter den årlige Halloweenfesten ved skolen - og det av en hun har sett på som en venn.

Jacqueline blir reddet - og føler etterhvert en enorm tiltrekning til sin redningsmann, en type langt unna de hun normalt ville falt for. Samtidig lurer også frykten for at overgriperen skal gjenta sin handling og klare å fullbyrde voldtekten neste gang.


Dette er en solid ungdomsroman om vennskap, kjærlighet, frykt og søken. Den har et lettfattelig språk og mye handling. Kan minne litt om Hollywoods college-filmer i bokform. Den inneholder alt: spenning, romantikk, intriger og vennskap.

Easy er en bok som først og fremst appellerer til den kvinnelige leseren og passer for ungdom og unge voksne.



Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...