tirsdag 22. april 2014

Nå spøker du?

Av Sophie Kinsella
Hvis du har lyst til å lese en bok som bare er ren underholdning, kan jeg anbefale Nå spøker du?

Boken handler om Lara, en ung kvinne som nylig har startet et hodejegerfirma sammen med en venninne. Forretningene går ikke videre bra, idet venninnen har funnet det for godt å stikke på ferie til Goa på ubestemt tid. Klientene maser og Lara kommer med de utroligste unnskyldninger og avledningsmanøvrer. I tillegg fungerer ikke ting som det skal på kjærestefronten heller. Josh har nylig forlatt henne helt uten noen form for begrunnelse og Lara er knust.

Nå har det seg sånn at Lara må gå i en begravelse. Hennes 105 år gamle grandtante Sadie (som Lara ikke kjente) er død, og den nærmeste familien møter pliktskyldigst opp for å ta farvel med den døde, men så skjer det utroligste: En ung kvinne dukker opp og snakker til Lara. Lara svarer henne og kvinnen blir helt fra seg av begeistring -hun har blitt hørt ! Det viser seg at det bare er Lara som ser og hører den unge kvinnen, som ikke er en reell person, men derimot gjenferdet av hennes grandtante Sadie!

Dette blir begynnelsen på et gryende "vennskap" mellom Sadie, som lever på 1920-tallet og Lara i 2009 - et vennskap som skal vise seg å være både til gagn og til bry for Lara.
Dette er en lettlest og underholdende bok. Full av humor og absurditeter. En bok som får deg til å le og til å bli litt småirritert....

Likte du forfatterens "Shopoholic"-bøker, kommer du garantert til å like denne!

Skikkelig feelgood jentebok helt uten noen dypere mening. Jeg vil kategorisere den som en romantisk komedie i bokform.

Hege


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...