torsdag 31. juli 2014

Leserne i Broken Wheel anbefaler


Av Katarina Bivald


28 år gamle Sara fra Sverige har i lengre tid brevvekslet med den 65 år gamle Amy i USA. De to har en  felles interesse for bøker og har delt både litterære opplevelser og hverdagsproblemer med hverandre i brevene. Etter to år med brev mellom de to, har Sara besluttet å reise for å besøke Amy i den lille byen Broken Wheel i Iowa. Begge ser de frem til møtet, men det blir ikke helt som Sara hadde forventet på forhånd. Når hun ankommer Broken Wheel viser det seg nemlig at Amy er død.

Tross Amys bortgang blir Sara mottatt med åpne armer av innbyggerne i den lille øde byen, de har ventet henne og er henrykt over at den lille byen endelig får besøk utenfra. Alt legges til rette for at hun skal trives, og Sara selv bestemmer seg for å bli en stund.

Hun blir etterhvert kjent med alle de menneskene som Amy har beskrevet inngående i brevene sine, og her er det mange eksentriske personer. Sara knytter for første gang i sitt liv sterke vennskapsbånd til flere av innbyggerne i byen og de til henne. Dessverre går tiden fort, og det to måneder lange besøksvisumet til Sara er i ferd med å renne ut. Broken Wheel innbyggerne har blitt så glad i Sara at de ikke kan se for seg det lille samfunnet uten henne, og derfor leter de desperat etter en løsning for å beholde henne i byen.  Så får de en idè ....

Dette er en skikkelig "feelgood-roman" full av humor og romantikk! En lettlest bok som fenger fra start til slutt. Liker du chic-lit bøker med litt mer substans er dette virkelig boken for deg!

Jeg koste meg veldig med den.

Hege
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar