mandag 7. november 2016

Fordi jeg elsker deg

Av Helene Uri


Når Elin treffer Fredrik for første gang er det en sjarmerende, verdensvant og ikke minst super-kjekk fyr hun ser. At hun skal bli kjæresten hans er som en drøm som blir virkelighet og hun kan nesten ikke fatte hvor heldig hun er. Lykken har kommet hennes vei og hun er i ekstase ! Fredrik er virkelig drømmemannen med stor D - og han sjarmerer både Elin og alle andre omkring seg. Men noe er likevel ikke helt som det skal være. Truende tekstmeldinger fra en fyr som heter Bjørn tikker inn på Elins mobil og hun begynner å føle seg overvåket og blir engstelig - samtidig skjer det en forandring i Fredriks oppførsel som hun ikke er helt fortrolig med, men som hun prøver å unnskylde og bortforklare i det lengste  -helt til hun blir nødt til å se realitetene i øynene.


"Fordi jeg elsker deg"  er en ungdomsbok om forelskelse, kjærlighet og vennskap - men også om svik og mishandling. Hvem kan man egentlig stole på - og hvor langt må det gå før man får opp øynene for hva som skjer midt i kjærlighetens beruselse?


En tankevekkende roman


Kom og lån!


Hege


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...