mandag 16. juli 2012

Tilbake på jobb

Etter to uker med ferie hvorav en uke i Tyrkia med sol og varme, er jeg tilbake på jobb. Det er helt utrolig stille her på Rosenvilde når både elever og ansatte har ferie. Det betyr at jeg kan jobbe i fred og ro - og at jeg trolig får gjort mye av det som har hopet seg opp gjennom det siste året.

Først og fremst skal jeg få registrert inn de bøkene som er levert inn de siste fjorten dagene, deretter er det hyllerydding som står på dagsordenen. Ettersom rådgiverne skal få 2 etg til sin disposisjon fra høsten av, må jeg også få hentet ned klassesettene og tidsskriftene - og ikke minst finne ut hvor jeg skal plassere dem. Det blir med andre ord en del sjauing på meg denne sommeren.

Innimellom slagene skal jeg prøve å få tid til litt bokanmeldelser også - for jeg har jo fått lest litt i ferien, og jeg synes jo at jeg må dele mine leseopplevelser med dere. Etterhvert kommer de nye møblene også, og jeg vil legge ut litt bilder når det "nye" Lille Alexandria begynner å ta form - så det er bare å følge med på bloggen min. Inntil videre ønsker jeg dere en fortsatt god sommer!

Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar