tirsdag 24. juli 2012

Vintage-affæren

av Isabel Wolff
Phoebe er 36 år gammel og har nettopp mistet bestevenninnen sin under tragiske omstendigheter som også førte til at det ble brudd mellom henne og  kjæresten Guy. I tillegg har foreldrene hennes nettopp skilt seg og faren har fått en ny baby med sin unge kone. Livet er altså ingen dans på roser for Phoebe, men hun har bestemt seg for å følge sin drøm om å arbeide med sin store lidenskap som er vintage-klær. Hun åpner sin egen vintage-butikk i London, noe som på mange måter blir starten på et nytt liv. Gjennom forretningen får Phoebe mange nye bekjentskaper og dette fører til både gryende vennskaps- og kjærlighetshistorier. I bakgrunnen har Phoebe likevel et savn etter bestevenninnen og en søken etter å finne fred med seg selv. Samtidig skal hun takle morens desperate forsøk på å finne ungdommen gjennom den ultimate anti-rynke behandlingen.....

Dette er en bok om vennskap, kjærlighet og drømmer. Perfekt for alle som har en lidenskap for klær og mote - og da især vintage-klær. Den er lettlest og underholdende og  fungerer fint om du vil ha en pause fra hverdagen. En skikkelig  "feel-good" bok som passer perfekt som sommer-lektyre. Vil du låne den, kan du sjekke om den er ledig her.


Boken er utgitt i Gyldendals bokserie Litterære drops (omtale fra Dagbladet) som er en serie lettleste bøker for travle jenter/kvinner som ønsker god underholdningslitteratur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar