onsdag 14. oktober 2015

Kristin skriver om bøker

Et ærlig ansikt
Markus Midré
Et ærlig ansikt er Midrés fjerde roman, og ansiktet han skriver om tilhører den engelske låtskriveren og gitaristen Edward Sutkin, som oppnår en suksess på 70- tallet før han sporløst forsvinner. Det er nesten som om han aldri eksisterte. Forfatteren skaper en fornemmelse av at Sutkin er en faktisk person, en flyktig legende som rammes i jakten på den perfekte akkorden og den ultimate kjærligheten.







Mannen som gikk gjennom lydmuren
Arne Svingen
Birger Brunkeberg lever ett fett liv. Han bor i en liten leilighet for seg selv, med tidenes platesamling. Han har en god kamerat i fengsel, og en nabo som klager på at han spiller for høy musikk. En dag ringer det på døren, og en hard knyttneve sender virkeligheten inn i livet hans. På et par dager skjer det mer i livet hans enn i løpet av de siste tjue årene, og det er slik Birger bryter gjennom lydmuren.
Mannen som gikk gjennom lydmuren er en god roman om en lykkelig musikkelsker og livet han ikke visste at han savnet.




Hvordan elske en far og overleve
Vetle Lid Larssen
Vetle Lid Larssen elsket sin far, Lars Andreas Larssen. Men for å overleve måtte han bekjempe ham. Det ble en kamp som skulle bringe far og sønn milevis fra hverandre, men også faretruende nær. Det var den evige kampen mellom far og sønn, om dominans, selvhevdelse - og kjærlighet. Inntil døden. Og enda lenger.
Boken er en personlig fortelling om forholdet mellom far og sønn, og hvordan faren sakte men sikkert ble visket ut som følge av sykdommen Alzheimers

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...