tirsdag 27. september 2016

Ukeblader, magasiner og snart høstferie

Herlighet som tiden flyr! Nå er det bare 3 skoledager igjen før det er høstferie, og jeg tenkte at jeg kan tipse om litt lesestoff.

I dag vil jeg slå et slag for magasinene vi abonnerer på. Mange liker å lese ukeblader og månedsmagasiner i ferien. Kjekt å ha med på hytta, flyreiser, togturer og så videre. Skolebiblioteket abonnerer på flere typer og disse kan dere låne så mye dere ønsker. Utvalget er variert og passer for mange ulike interesser.

For høstferien vil jeg slå et slag for UTE, et magasin som tar for seg uteliv i ulike varianter. Her får man blant annet tips om turer, aktiviteter, utstyr og opplevelser. Perfekt for alle som liker friluftsliv og utendørsaktiviteter.

Utelivsmagasinet UTE
Hvis du er glad i trening, men ikke nødvendigvis friluftsliv, så har vi også bladet Aktiv trening. Dette inneholder også tur- og utstyrs-tips, men også konkrete råd for å komme i bedre form. Fokuserer i hovedsak på løping og sykling,  men tar for seg andre treningsformer også  - ofte med mat- og trenings-planer . Produkttester av klær og/eller utstyr er fast spalte.

Aktiv trening

Er du mer opptatt av å ha det hyggelig rundt deg, eller av klær og mote? Vi har flere interiørmagasiner også. Bolig Drøm som er et hyggelig interiørmagasin med en allmenn stil som passer de fleste. Rom 123 som er mer rettet mot tips til hvordan man selv kan være kreativ, blant annet med DIY- tips og flerbruks-alternativer og Bo Bedre som er mer rettet mot stilsikker design og arkitektur.  På motefronten så abonnerer vi på Kamille som er et blad rettet mot kvinner. Mote, og trender i hverdagen er stikkordet. Litt historier fra livet, litt kjendisstoff, bok- og filmtips og mat- og hjem er blant temaene som går igjen.
interiør- og moteblader
Et siste tips i denne omgang er til den nysgjerrige. Illustrert vitenskap tar for seg ulike temaer det er forsket på. Her får vi vite mye om mangt. Alt fra ulike dyrearters opprinnelse, atferdsmønster, utvikling osv. til  verdensrommet, planeter og nye oppdagelser på jorden. Her er det nytt fra legevitenskapen, men også fra dataverdenen. Så om du er interessert i ny kunnskap uansett om det handler om det naturlige eller det menneskeskapte så er dette absolutt et blad jeg vil anbefale.

Illustrert vitenskap


Det var dagens tips - vi har flere blader her så det er bare å komme for å lese eller låne. 

God fornøyelse!

HegeIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar