tirsdag 18. oktober 2016

Paris for èn

Paris for to èn av Jojo Moyes

Hvis du liker lettleste kjærlighetsromaner tror jeg at den siste boken til Jojo Moyes vil være midt i blinken for deg.

Boken handler om 26 år gamle Nell fra England som aldri har vært utenfor landets grenser. Nå skal hun reise til romantiske Paris sammen med kjæresten Pete, en reise hun virkelig ser frem imot trass i venninnegjengens tydelige skepsis. De liker ikke Pete noe særlig og dessuten krasjer Paristuren med den årlige jenteturen til Brighton.

Kanskje Nell skulle hørt på venninnene - for turen skal vise seg å ikke bli helt som forventet. Det hele starter med at Pete ikke dukker opp på stasjonen som avtalt og flere forviklinger møter henne på denne reisen, hendelser som skal tvinge henne til å ta avgjørelser som hun aldri ville tatt hjemme og som utfordrer henne til å stå på egne ben og se seg selv utenfra.

Dette er en veldig enkel og romantisk fortelling. Forutsigbar, men underholdende. Boken er veldig lettlest med brede marger og stor linjeavstand. I tillegg er det tegnede illustrasjoner slik at det trykte sidetallet på 203 sider i virkeligheten bare utgjør omtrent halvparten. En bok som passer for en uerfaren leser og for de som av ulike årsaker sliter med å lese - men den har god underholdningsverdi for alle.

Kom gjerne og lån!

HegeIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar