Litteratursøk

Her har jeg lagt lenker til ulike bibliotekkataloger du kan søke i (ved å klikke på overskriften  kommer du til siden jeg viser til).


BIBSYS
BIBSYS tilbyr ulike søkeredskaper til ulike formål. Enkelte av disse er laget for søk mot bestemte søkekilder, mens andre kan benyttes for samsøk. Med samsøking søker du i flere databaser fra ett og samme søkegrensesnitt. Den nye versjonen av BIBSYS Ask kan brukes til samsøk.

BOKHYLLA
Bokhylla skal vise fram et tverrsnitt av den norske litteraturen, ved at de gjør tilgjengelig alle bøker som ble utgitt i Norge på 1690-, 1790-, 1890- og 1990-tallet i fulltekst på Internett.
Gjennom at Nasjonalbiblioteket har fått til en avtale med Kopinor om godtgjøring for de verkene som ikke er falt i det fri, er denne tjenesten gratis for brukeren. Bøker som ikke er rettighetsbelagte, kan du fritt laste ned til din egen PC.

BÆRUM BIBLIOTEK
Bærum bibliotek har filialer på Bekkestua, Høvik, Eiksmarka, Rykkinn og i Sandvika.

LILLE ALEXANDRIA
Her kan du søke i skolebibliotekets samling.

NASJONALBIBLIOTEKET
i Det digitale Nasjonalbiblioteket kan du søke i en million digitale objekter: aviser, bøker, bilder, tidsskrifter, musikkopptak, nettsider, lydopptak, radio og film. Du kan selvsagt også velge å søke i ikke-digitalt materiale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...