torsdag 23. august 2012

Golden Boys

av Arild Stavrum

Fotballagenten Arild Golden blir funnet drept på Ullevål stadion. Han har vært landets mest fremtredende agent innen sporten og er ikke kjent for å sky noen midler i sitt arbeid, og det er nok mange som kunne ønske ham ut av veien.

Under etterforskningen av saken dukker det opp mistanker om ulovlige kontrakter med unge afrikanske spillere, rykter om utroskap, tvilsomme konstellasjoner og helsefarlige forretningsavtaler.

Advokat- og  tidligere landslags-spiller,  Steinar Brunsvik og TV2's sportsanker Benedicte Blystad får på hver sin kant mye med drapssaken å gjøre og havner etterhvert mer eller mindre ufrivillig midt i sentrum av begivenhetene. Et sentrum de helst ikke ville være i om de fikk velge selv...

Dette er en kriminalroman som fenger! Forruten en god og drivende handling, er det artig når historien har mange gjenkjennelses-elementer i skildringen av steder og aktører. Litt macho, men veldig kjapp å lese.

- og boken kan du selvsagt låne her på Lille-Alexandria.

God fornøyelse!

Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skrive ut

Skrive ut på skolen

Jeg får stadig spørsmål om hvordan man skriver ut på skolen. På oppslagstavlen ved printeren i biblioteket henger det en plakat som heter Sk...